G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

TELEFON

Figyelem! - A tulajdonos által megadott címen termékértékesítés,vagyis árusítás nem történik, személyes kiszolgálás nincs, csak a Webáruház irodája található! Vásárlásra csak internetes megrendeléssel (online) van lehetőség!
 
Figyelem!
- Tisztelt vásárló! - amennyiben a megrendelt termék (termékek) jóváhagyásáról nem kap visszaigazoló E-mail-t az a levelező ládája biztonsági beállításának tudható be. Ebben az esetben a levelet a SPAM-ba keresse, mert ott lesz, pedig nem SPAM.
 
AZ ÁRUHÁZ LEVELEZÉSI CÍME:
 
      E-mail: info@edenyek.hu
     
AZ ÁRUHÁZ TELEFON ELÉRHETŐSÉGE:
 
Figyelem!
- Áruházunk az adatvédelmi törvénynek megfelelően tiszteletben tarja mindenki alapvető jogait, legyen az magán vagy jógiszemély. Ebből kifolyólag, szám nélküli magántelefonszám, vagy titkosított hívást még véletlenül sem fogadonk, nehogy megsértsük a telefonáló személyi jogait.
 
Hétfőtől - Péntekig:  09 - 17 óra, Szombaton: 09 - 13 óra között
 
Telefon+36 20/371-0869
 
FIGYELEM!
 
- KEDVES LEENDŐ VÁSÁRLÓ, MIELŐTT MEGRENDELÉSÉT LEADNÁ OLVASSA EL FIGYELEMMEL EZT A RÉSZLET AZ ÜZLETSZABÁLYZATBÓL melyet a rendelés leadásával elfogad, és kötelezővé tesz az állampolgári és büntetőjogi felelőssége tudatának megfelelően.
 
 5.4. A megrendelő, az-az ÉN kijelentem azt, hogy büntetésjogi felelősségem tudatában az üzletszabályzatot a kis kocka bejelölésével (kipipálásával) elfogadom, amivel aláírásom adom a vásárlási szándékomhoz és a szerződéshez (amit ha nem jelölök be, úgy nem enged vásárolni a rendszer), saját magamra érvényesnek tekintek, elfogadom a következő kötelezettséggel és passzusaival együtt:
  1. - Amennyiben a megrendelő, az-az ÉN, aki megrendeltem a terméket, de a termékeket nem veszem át, megtagadom a csomag átvételtelét a postai kiszállítótól, vagy a postáról (ahol tíz napig tartják a csomagot), kiszállítási, visszaküldési, és a csomagolási költségekre bruttó 6.000 (hatezer) Ft-ot kifizetek az áruház által utólag elküldött bankszámlaszámra az általam felelőtlenül ráterhelt költségeire.
  2. - Ha ennek a kötelezettségnek melyet az üzletszabályzat elfogadásával tudomásul vettem, elfogadtam, magamra érvényesnek tekintek, de nem teszek eleget (nem utalom a 6000 Ft. összeget), úgy az EDÉNYEK és KONYHAFELSZERELÉSEK WEBÁRUHÁZ végrehajtóval, törvényes úton behajthatja az okozott anyagi kárt és a felmerült behajtói díjat, amit ÉN, a megrendelő, büntetésjogi felelősségem tudatában kifizetek.

 

Nincsenek listázandó termékek ebben a kategóriában.