G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

SZÁLLÍTÁS és FIZETÉSI TÁJÉKOZTATÓ

Kedves és tisztelt leendő vásárló! - biztosítjuk, hogy mindig azokat a termékeket szállítjuk, amelyek a fényképeken láthatók!
 
Figyelem!
- Tisztelt vásárló! - amennyiben a megrendelt termék (termékek) jóváhagyásáról nem kap visszaigazoló E-mail-t az a levelező ládája biztonsági beállításának tudható be. Ebben az esetben a levelet a SPAM-ba keresse, mert ott lesz, pedig nem SPAM.
 
Figyelem!
Tisztelt vásárlóink, akik készpénzfizetési számlát igényelnek, a megrendelés megjegyzési rovatában adószámukat feltüntetni szíveskedjenek!
Ha nincs, adószám nem állítunk ki számlát, csak nyugtát a vásárlásról.
Indoklás:
- 2020. Július 10.-től az online adatszolgáltatásra minden adószámmal rendelkező vállalkozó köteles! Ami annyit jelent, hogy az összes áfa tartalmú alanyi mentes, és tárgyi mentes számlákról is adatot kell szolgáltatni. 2021. Január 1.-től pedig a magánszemélyeknek kiállított számlákról is adatszolgáltatási kötelezettség keletkezik. Minden kiállított készpénzfizetési számlán a vásárló nevén, címén kívül az adószámát is kötelező feltüntetni.
Figyelem!
- Ha nem valós, vagy téves E-mail címet ad meg, azt a rendszer nem fogja tudni kezelni, és visszajelzést nem fog küldeni a rendelésről. Kérjük, csak valós E-mail címet adjon meg, ha a megrendelt terméket meg is szeretné kapni.
 
DÍJKÖTELES CSOMAGKÜLDÉS és SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEI MAGYARORSZÁG ÖSSZES TELEPÜLÉSEIRE
 
             5.-Ft és 30.000.-Ft közötti vásárlási összeg esetén 1.550.-Ft
             30.005.-Ft feletti vásárlási összeg esetén ingyenes a házhoz szállítás.
 
Figyelem!
- Legkevesebb engedélyezett vásárlási összeg 5.-Ft, viszont 2500.-Ft alatti megrendelést csak banki átutalás esetén teljesítünk.
- Kevesebb, mint 2500.-Ft értékhatár alatti rendelés esetén a szállítási költség plusz 300.-Ft.
- 2500.-Ft vásárlási összeg felett már az utánvételes fizetési lehetőség is engedélyezett.
 
FIGYELEM!
 - KEDVES LEENDŐ VÁSÁRLÓ, MIELŐTT MEGRENDELÉSÉT ÉRVÉNYESÍTENÉ, OLVASSA-EL FIGYELEMMEL EZT a RÉSZLET AZ ÜZLETSZABÁLYZATBÓL melyet a rendelés leadásával elfogad, és kötelezővé tesz saját személyére vonatkozóan az állampolgári, és büntetőjogi felelőssége tudatának megfelelően.
 
 5.4. A megrendelő, az-az ÉN kijelentem azt, hogy büntetésjogi felelősségem tudatában az üzletszabályzatot a kis kocka bejelölésével (kipipálásával) elfogadom, amivel aláírásom adom a vásárlási szándékomhoz és a szerződéshez (amit ha nem jelölök be, úgy nem enged vásárolni a rendszer), saját magamra érvényesnek tekintek, elfogadom a következő kötelezettséggel és passzusaival együtt:
  1. - Amennyiben a megrendelő, az-az ÉN, aki megrendeltem a terméket, de a termékeket nem veszem át, megtagadom a csomag átvételtelét a postai kiszállítótól, vagy a postáról (ahol tíz napig tartják a csomagot), kiszállítási, visszaküldési, és a csomagolási költségekre bruttó 6.000 (hatezer) Ft-ot kifizetek, az áruház által utólag elküldött bankszámlaszámra, az általam felelőtlenül ráterhelt költségei megtérítésére.
  2. - Ha ennek a kötelezettségnek melyet az üzletszabályzat elfogadásával tudomásul vettem, elfogadtam, és magamra érvényesnek tekintek, de nem teszek eleget (nem utalom a 6000 Ft. összeget), úgy az EDÉNYEK és KONYHAFELSZERELÉSEK WEBÁRUHÁZ végrehajtóval, törvényes úton behajthatja az általam okozott anyagi kárt, és a felmerült behajtói díjat, amit ÉN a megrendelő, büntetésjogi felelősségem tudatában kifizetek.
 
Szállítási és fizetési tájékoztató
 - A Magyar Köztársaság Zalaegerszeg Önkormányzat Közjegyzője által kiadott határozat szerint a www.edenyek.hu a 479102 tevékenységi környilvántartási szám alatt, a jogszabályok szerint csomagküldő tevékenységet is folytathat.
 - Az árak forintba és bruttósítva értendők, az Áfa - t (áruforgalmi adó) tartalmazzák.
Megjegyzés: - a külföldi fizető eszközök (valuták) csak tájékoztató jellegűek, egyelőre nem áll módunkban elfogadni. A számlázás csak kizárólag a magyar fizető eszköz „Forint” alapú!
 
Figyelem!
- Áruházunk az adatvédelmi törvénynek megfelelően tiszteletben tarja mindenki alapvető jogait, legyen az magán vagy jógiszemély. Ebből kifolyólag, szám nélküli magántelefonszám, vagy nem számkijelzős hívást még véletlenül sem vesszük fel, nehogy megsértsük a telefonáló személyi jogait.
 
A szállítással, vagy az áruátvétellel kapcsolatban a következő telefonszámokon kérhető útbaigazítás:
 
Hétfőtől - Péntekig: 09 - 17 óra
Szombaton:              09 - 13 óra között
 
              Telefon:  +36 20/371-0869
 
Szállítás!
 - A megrendelt terméket a Magyar Posta Zrt. csomagküldő szolgálata szállítja.
Ha a megrendelő, vagy családtagjai nem elérhetőek a megadott címen, a csomag kiszállításának időpontjában, akkor papír alapú értesítőt hagy a kiszállító. Az értesítőn feltüntetett Postahivatalnál a csomag átvehető, az értesítéstől számított 10 (tíz) napon át!
 
Szállítási határidő Magyarország területére:
 - A megrendeléstől számított 2 - 14 munkanapon belül vállaljuk a megrendelés teljesítését. Előfordulhat pár napos késés a szállításban, de csak abban az esetben, ha a megrendelt termék készletmennyisége lenullázódott, és az utánarendelt termék még nem érkezett meg.
Ilyenkor a kedves ügyfelünket telefonon tájékoztatjuk, és szíves türelmét kérjük, a termék beérkezéséig. Viszont ha a vásárlás elállásáról dönt, a kedves vásárló akkor a megrendelését töröljük az összes megadott adataival együtt (név, cím, e-mail, IP cím, rendelési szám, telefonszám)
 
FIGYELEM!
 - Termékeink Magyarország határain kívül is, megrendelhetőek, megvásárolhatóak, amennyiben a termék értékével növelt szállítási költséget is átutalják a bankszámlánkra.
 - Áruházunk csomagszállítója a Magyar Posta Zrt. ahol tájékoztatódni lehet a külföldre szállítandó csomagok díjszabásárról, tömegre, értékre lebontva és a várható szállítási határidőről.
 https://www.posta.hu/fooldal 
 - Utánvételes terméket nem szállítunk külföldre!
 - Amint a bankszámlán a megrendelt termék, és szállítási értéke megjelent, úgy azonnal postázzuk.
Megjegyzés:
 - A Magyarország területén kívülről indított rendeléseknél a fizetési módnál, a "Banki átutálás" módot kell választani.
 - Az utánvételes darabonkénti, átalánydíjas és ingyenes választási lehetőséggel leadott rendeléseket töröljük!
 
Megjegyzés: - a szállítási határidőt befolyásoló tényezők, a raktári készlet időleges lenullázódása, és a megrendelések mennyisége, ugyanis megrendelési sorrendben tejesítődnek a szállítások. Eddig 3 napon belül majdnem minden megrendelést sikerült teljesítenünk. Teljesítési mutató 90%.
- Amennyiben soron-kívüli, és egynapos szállításban érdekelt a kedves ügyfél, és a megrendelt termék van is raktáron, úgy + 2500 Ft (kettő-ezerötszáz forint) átalánydíjas szállítási felárral, eltekintünk a sorrendtől.
 
Figyelem!
 - A rendelés leadásához nem feltétel a regisztráció! A rendelés vendégként is leadható.
 
Kedves vásárló! - Az ön által kezdeményezett termék megrendelését, amennyiben banki átutalással történik a kiegyenlítése, addig nem postázzuk, amíg a bankszámlára annak ellenértéke meg nem érkezik.
 - A bankszámlaszám a visszaigazoló e-mail-ben lesz látható.
 - Az utalás megjegyzés rovatába kérjük feltüntetni a RENDELÉSI AZONOSÍTÓT (egy ötjegyű számsor, ami a visszaigazoló elektronikus levélben lesz található), és a hozzátartozó megrendelő személy nevét.
 - Fizetési (átutalási) határidő 7 (hét) nap!
 - Amennyiben 7 (hét) napon belül nem érkezik meg a megrendelt termék, és a szállítási költség értéke a bankszámlára, úgy a megrendelést érvénytelenek tekintjük, és töröljük a megrendelő adataival együtt!
 
FIZETÉS:
- Utánvételes, vagy banki átutalásos!
- A megrendelt termék értékét, amennyiben utánvételes, a kézhezvételekor, a kiszállító csomagkézbesítőnek (MPL csomagküldő szolgálat munkatársának), vagy a postán készpénzben (forint) kell kifizetni.
- Banki átutalás esetén csak át kell venni a csomagot a megadott szállítási címen, vagy a postán.
- Amennyiben a címzettet nem találja otthon a kézbesítő, akkor értesítőt hagy arról, hogy melyik postán vehető át a csomag.
 
Fontos tudnivaló!
- A weboldalon kezdeményezett megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. § - ban foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.
 
FIGYELEM: - Amennyiben az áruház részéről teljesített szerződés értelmében, a megrendelt termék kiszállítása megtörtént, de a megrendelő visszautasítja, vagy nem veszi át a terméket, a postai kiszállítótól, vagy a postáról, ahol tíz napig tartják a csomagot, kiszállítási, visszaküldési, és a csomagolási költségekre bruttó 6000 Ft-ot számolunk fel, melyet a megrendelő köteles kifizetni.
Ha ennek a kötelezettségnek melyet az üzletszabályzat elfogadásával tudomásul vet, elfogadott, de nem tesz eleget, úgy végrehajtóval, törvényes úton fogjuk behajtatni az okozott anyagi kárt.
Megjegyzés: - ekkor már a végrehajtói díj is a megrendelőt terheli.
 
A visszaigazoló email következő mondatának jelentése, értelmezése!
 
A " Rendelését megkaptuk és a kiegyenlítés visszaigazolása után feldolgozzuk " idézőjeles mondat a készletezésre és a kiszállítás ütemezésére vonatkozik. Annyit jelent, hogy a rendszer ellenőrzi az árukészletet és ennek függvényében történik a csoportosítás, a termék raktáron létének ellenőrzése majd levonása a készletből (kiegyenlítés), a számlázás, a kiválasztott és megrendelt termék csomagolása és postázása az ingyenes házhoz szállítást igénybe venni nem tudó kedves vásárlóink részére és az ingyenes házhoz szállítás ütemezése azon vásárlóink részére, akik a feltételeknek megfelelően igényelhetik eme szolgáltatásunkat.
 
Postai utánvétellel vagy csomagküldő szolgálattal történő kézbesítés:
 - megállapodás alapján postai utánvétellel vagy csomagküldő szolgálaton keresztül teljesítjük az ingyenes házhoz szállítást, és az ingyenes házhoz szállítás értékhatár alatti megrendeléseket, településtől függetlenül.
 
Ingyenes házhoz szállítást a megadott értékhatár alatt nem vállalunk!
 
FIGYELEM!
 
ÁRUHÁZUNK NEM AJÁNDÉKOZ, NEM SORSOL AJÁNDÉK UTALVÁNYOKAT, TERMÉKEKET, és NEM KERES MEG SENKIT SZEMÉLYESEN! AKI (AKIK) ILYEN VAGY BÁRMILYEN AZ ÁRUHÁZZAL KAPCSOLATOS AJÁNLAT TÉTELLEL BÁRKIT MEGKERES AZ NEM a MI MUNKATÁRSUNK (MUNKATÁRSAINK) hanem CSALÓ (CSALÓK). KÉRÜNK MINDENKIT, AKIT AZ ÁRUHÁZUNKKAL KAPCSOLATOS AJÁNLAT TÉTELLEL, MEGKERESNEK, hogy UTASÍTSA, VISSZA AZ AJÁNLATOT, JEGYEZZE MEG SZEMÉLYÜKET, SZEMÉLYÜKRE VONATKOZÓAN BÁRMILYEN JELLEGZETESSÉGET, AUTÓJUK SZINÉT, RENDSZÁMÁT és AZONNAL ÉRTESÍTSE a RENDŐRSÉGET!
 
Az www.edenyek.hu webáruházban minden információ szabadon és ingyen használható, bármely nem üzleti tevékenységhez.
A weboldal mindennemű tartalma engedély nélküli felhasználása, átdolgozása tilos, ideértve, de nem kizárólag a bevételszerző tevékenységre való felhasználást. A weboldal tartalma, a tulajdonos neve, Kónya Pál, és a web áruház, www.edenyek.hu megjelölésével, a szerző írásbeli hozzájárulásával használható csak fel. A forrás megjelölése nélküli, hiányos megjelölésű, írásbeli szerzői hozzájárulás nélküli közlés, átdolgozás használati, közzétételi díja 27 900 Ft + Áfa szavanként és képenként naponta.
A Webáruház részeinek: - fénykép, szöveg stb., más Webáruházba vagy honlapra történő átmásolásához nem járulok hozzá.
Nincsenek listázandó termékek ebben a kategóriában.