G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Üzletszabályzat

Kedves Ügyfelünk, Kedves Vásárló!
- Ön a megrendelésének leadásával az Edények.hu - Edények és konyhai kiegészítők vásárlója lesz. A weboldalon kezdeményezett megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. § - ban foglaltak megfelelően irányadóak, és adatvédelmi szempontból az "Európai parlament és a tanács (EU) 2016/679 rendelete". A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.
FIGYELEM: - Amennyiben az áruház részéről teljesített szerződés értelmében, a megrendelt termék kiszállítása megtörtént, de a megrendelő visszautasítja, vagy nem veszi át a terméket, a postai kiszállítótól, vagy a postáról (ahol tíz napig tartják a csomagot), kiszállítási, visszaküldési, és a csomagolási költségekre bruttó 8000 Ft-ot számolunk fel, melyet a megrendelő köteles kifizetni.
Ha ennek a kötelezettségnek melyet az üzletszabályzat elfogadásával tudomásul vet, elfogadott, de nem tesz eleget, úgy végrehajtóval, törvényes úton fogjuk behajtatni az okozott anyagi kárt. Megjegyzés: - ekkor már a végrehajtói díj is a megrendelőt terheli.
 
 FIGYELEM!
- Pályázatokra és díjbekérőkre nem tejesítünk megrendeléseket.
- HA, az ADATOK HIÁNYOSAK az, az NINCS SZABÁLYOS TELEFONSZÁM, a TELEFONOS MEGKERESÉSÜNKRE NEM VÁLASZOL {Mindenkit megkeresünk telefonon amennyiben a megrendelt termék elfogyott, és ha gyanús a rendelés, hogy szóban is igazolja a megrendelést. Indoklás: - a komolytalan és valótlan (kamu) megrendelések kiszűrése}, az E-mail CÍM, SZÁLLÍTÁSI és SZÁMLÁZÁSI CÍM vagy a NÉV MEGKÉRDŐJELEZHETŐ, a MEGRENDELT TERMÉKET NEM KÜLDJÜK EL, a MEGRENDELÉST ÉRVÉNYTELENEK TEKINTJÜK és TÖRÖLJÜK!
- A véletlenül, vagy felelőtlenül leadott rendeléseket csak személyesen a következő telefonszámokon van lehetőség lemondani:
(e-mail-ón keresztül nincs módunkban elfogadni) + 36 20/371-0869
 Indoklás:
- 1). - az e-mail cím mindenki számárra elérhető, még olyanoknak is, akinek semmi közük a rendeléshez.
- 2). - az elektronikus postaládákat a felhasználok 80% - a nem védeti le.
- 3). - több ezer elektronikus levél érkezik naponta az adathalászoknak köszönhetően, amiket a legjobb tudásunkkal sem tudunk kivédeni, és megtörténhet, hogy a szemetesládába kerül a megrendelő által küldött elektronikus levél. Köszönjük megértését!
 
Kérem, hogy szíveskedjen áttanulmányozni az alábbi tudnivalókat: - SZÁLLÍTÁS és FIZETÉS TÁJÉKOZTATÓ
 
A Magyar Köztársaság ZALAEGERSZEG ÖNKORMÁNYZAT KÖZJEGYZŐJE által kiadott határozat szerint a www.edenyek.hu a 479102 tevékenységi környilvántartási szám alatt, a jogszabályok szerint csomagküldő tevékenységet is folytathat.
AZ ÁRAK FORINTBAN és BRUTTÓSÍTVA ÉRTENDŐK AZ ÁFA - t (áruforgalmi adó) TARTALMAZZÁK.
Megjegyzés: - a külföldi fizető eszközök (valuták) csak tájékoztató jellegűek, egyelőre nem áll módunkban elfogadni. A számlázás csak kizárólag a magyar fizető eszköz „Forint” alapú!
 
              Telefon:  +36 20/371-0869
                             +36 30/819-8418
              E-mail: edenyek.hu@gmail.com
 
Figyelem!
A tulajdonos által megadott címen termékértékesítés (árusítás) nem történik, személyes kiszolgálás nincs, csak a Web áruház irodája található! Vásárlásra csak internetes megrendeléssel (online) van lehetőség.
 
Tulajdonos: Kónya Pál
Cím: 8314 Vonyarcvashegy    
         Berzsenyi Daniel utca 38.
         Magyarország (Hungary)
E-mail cím: konya.patyo@gmail.com
Adószám: 74889477-1-40
Vállalkozói igazolvány szám: ET - 022116
Nyilvántartási száma: 4313822
Tevékenységi kör: 479102
Statisztikai számjel: 74889477-4789-231-20
Kiállító hatóság: Keszthelyi Járási Hivatal (KESZTHELY)
Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tag
Cím: 8900 Zalaegerszeg, Petőfi Sándor u. 24  Telefon: +36 92/550-510
 
Tárhely-szolgáltató:
Phantasy Bt.
Késmárk u. 1.
1158 Budapest
info@phantasy.hu
 
1. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK és FELTÉTELEK:
AZ ÁRAK FORINTBAN és BRUTTÓSÍTVA ÉRTENDŐK AZ ÁFÁT (áruforgalmi adó) TARTALMAZZÁK.
 1.1 az EDÉNYEK.HU: - EDÉNY és KONYHAI KIEGÉSZÍTŐK WEBÁRUHÁZBAN történő vásárlás elektronikus úton vagy telefonon az Adatvédelmi nyilatkozat – Üzletszabályzat elfogadásával lehetséges.
 1.2. Mindenki vásárolhat, úgy vendégként, mint regisztrációval amennyiben elfogadja jelen Adatvédelmi nyilatkozatot - Üzletszabályzatot és magára nézve azt kötelező jellegűnek, ismeri el.
 1.3. A vevő a regisztráció során hozzájárulhat ahhoz, hogy elektronikus hírlevelet kapjon. Amennyiben a későbbiekben nem kíván hírlevelet kapni, a hírlevélről az alábbi oldalon lejelentkezhet: info@edenyek.hu
 
2. A SZERZŐDÉS TÁRGYA
Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó tényleges oldalon tudhatja meg.
 
3. RENDELÉS és SZÁLLÍTÁS (a rendelésről bővebben)
 3.1. az EDÉNYEK.HU: - EDÉNY és KONYHAI KIEGÉSZÍTŐK WEBÁRUHÁZBAN történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével.
 3.2. az EDÉNYEK.HU: - EDÉNY és KONYHAI KIEGÉSZÍTŐK WEBÁRUHÁZBAN történt vásárlást követően a vásárló a szállítással kapcsolatos lehetőségek közül választja ki a számára megfelelőt. A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a vásárló az ezen az oldalon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai gondokért Az EDÉNYEK.HU: - EDÉNY és KONYHAI KIEGÉSZÍTŐK WEBÁRUHÁZ felelősséget nem vállal.
FIGYELEM!
 - HA, az ADATOK HIÁNYOSAK az, az NINCS SZABÁLYOS TELEFONSZÁM, a TELEFONOS MEGKERESÉSÜNKRE NEM VÁLASZOL, az E-mail CÍM, SZÁLLÍTÁSI és SZÁMLÁZÁSI CÍM vagy a NÉV MEGKÉRDŐJELEZHETŐ, a MEGRENDELT TERMÉKET NEM KÜLDJÜK EL, a MEGRENDELÉST ÉRVÉNYTELENEK TEKINTJÜK és TÖRÖLJÜK!
 3.3. Terméket külföldre a Magyarországra vonatkozó szállítási díjjal nem szállítunk. Az áruházzal való egyeztetés, a Magyarország határain kívüli szállítási díjjak figyelembevételével, és banki átutalásos összegkiegyenlítés után áll módunkban külföldre szállítani.
 3.4. A vevő köteles a kiszállítás időpontjában az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó észrevételeket nem áll módunkban elfogadni.
 3.5. A kiszállítást megelőzően a webáruház értesítést küld a vevőnek, a tényleges kézbesítés időpontjáról. A vevő felelőssége gondoskodni arról, hogy a levélben közölt időszakban a csomag átvételét biztosítsa.
 
DÍJKÖTELES CSOMAGKÜLDÉS és SZÁLLÍTÁSI FELTÉTELEI MAGYARORSZÁG ÖSSZES TELEPÜLÉSEIRE
 
             5.-Ft és 50.000.-Ft közötti vásárlási összeg esetén a szállítási díj 1.750.-Ft
             50.005.-Ft feletti vásárlási összeg esetén ingyenes a házhoz szállítás.
 
Figyelem!
- Legkevesebb engedélyezett vásárlási összeg 5.-Ft, viszont 4500.-Ft + 1750.Ft (szállítási díj) alatti megrendelést csak banki átutalás esetén teljesítünk.
- Kevesebb, mint 4500.-Ft + 1990.-Ft (szállítási díj) értékhatár alatti rendelés esetén a szállítási költség plusz 400.-forint.
- 3500.-Ft + 1750.-Ft (szállítási díj) vásárlási összeg felett, plusz költség nélkül az utánvételes fizetési lehetőség is engedélyezett.
 
FIGYELEM!
 - KEDVES LEENDŐ VÁSÁRLÓ, MIELŐTT MEGRENDELÉSÉT ÉRVÉNYESÍTENÉ, OLVASSA-EL FIGYELEMMEL EZT a RÉSZLET AZ ÜZLETSZABÁLYZATBÓL melyet a rendelés leadásával elfogad, és kötelezővé tesz saját személyére vonatkozóan az állampolgári, és büntetőjogi felelőssége tudatának megfelelően.
 
 5.4. A megrendelő, az-az ÉN kijelentem azt, hogy büntetésjogi felelősségem tudatában az üzletszabályzatot a kis kocka bejelölésével (kipipálásával) elfogadom, amivel aláírásom adom a vásárlási szándékomhoz és a szerződéshez (amit ha nem jelölök be, úgy nem enged vásárolni a rendszer), saját magamra érvényesnek tekintek, elfogadom a következő kötelezettséggel és passzusaival együtt:
  1. - Amennyiben a megrendelő, az-az ÉN, aki megrendeltem a terméket, de a termékeket nem veszem át, megtagadom a csomag átvételtelét a postai kiszállítótól, vagy a postáról (ahol tíz napig tartják a csomagot), kiszállítási, visszaküldési, és a csomagolási költségekre bruttó 8.000 (nyolcezer) Ft-ot kifizetek, az áruház által utólag elküldött bankszámlaszámra, az általam felelőtlenül ráterhelt költségei megtérítésére.
  2. - Ha ennek a kötelezettségnek melyet az üzletszabályzat elfogadásával tudomásul vettem, elfogadtam, és magamra érvényesnek tekintek, de nem teszek eleget (nem utalom a 8000 Ft. összeget), úgy az EDÉNYEK és KONYHAFELSZERELÉSEK WEBÁRUHÁZ végrehajtóval, törvényes úton behajthatja az általam okozott anyagi kárt, és a felmerült behajtói díjat, amit ÉN a megrendelő, büntetésjogi felelősségem tudatában kifizetek.
 
Szállítási és fizetési tájékoztató
- Az árak forintba és bruttósítva értendők, az Áfa - t (áruforgalmi adó) tartalmazzák.
Megjegyzés: - a külföldi fizető eszközök (valuták) csak tájékoztató jellegűek, egyelőre nem áll módunkban elfogadni. A számlázás csak kizárólag a magyar fizető eszköz „Forint” alapú!
 
Figyelem!
- Áruházunk az adatvédelmi törvénynek megfelelően tiszteletben tarja mindenki alapvető jogait, legyen az magán vagy jógiszemély. Ebből kifolyólag, szám nélküli magántelefonszám, vagy nem számkijelzős hívást még véletlenül sem vesszük fel, nehogy megsértsük a telefonáló személyi jogait.
 
Szállítás!
 - A megrendelt terméket a Magyar Posta Zrt. csomagküldő szolgálata szállítja.
Ha a megrendelő, vagy családtagjai nem elérhetőek a megadott címen, a csomag kiszállításának időpontjában, akkor papír alapú értesítőt hagy a kiszállító. Az értesítőn feltüntetett Postahivatalnál a csomag átvehető, az értesítéstől számított 10 (tíz) napon át!
 
Szállítási határidő Magyarország területére:
 - A megrendeléstől számított 2-14 munkanapon belül vállaljuk a megrendelés teljesítését. Előfordulhat pár napos késés a szállításban, de csak abban az esetben, ha a megrendelt termék készletmennyisége lenullázódott, és az utánarendelt termék még nem érkezett meg.
Ilyenkor a kedves ügyfelünket telefonon tájékoztatjuk, és szíves türelmét kérjük, a termék beérkezéséig. Viszont ha a vásárlás elállásáról dönt, a kedves vásárló akkor a megrendelését töröljük az összes megadott adataival együtt (név, cím, e-mail, IP cím, rendelési szám, telefonszám)
 
FIGYELEM!
 - Termékeink Magyarország határain kívül is, megrendelhetőek, megvásárolhatóak, amennyiben a termék értékével növelt szállítási költséget is átutalják a bankszámlánkra.
 - Áruházunk csomagszállítója a Magyar Posta Zrt. ahol tájékoztatódni lehet a külföldre szállítandó csomagok díjszabásárról, tömegre, értékre lebontva és a várható szállítási határidőről.
 https://www.posta.hu/fooldal 
 - Utánvételes terméket nem szállítunk külföldre!
 - Amint a bankszámlán a megrendelt termék, és szállítási értéke megjelent, úgy azonnal postázzuk.
Megjegyzés:
 - A Magyarország területén kívülről indított rendeléseknél a fizetési módnál, a "Banki átutálás" módot kell választani.
 - Az utánvételes darabonkénti, átalánydíjas és ingyenes választási lehetőséggel leadott rendeléseket töröljük!
 
Kedves vásárló! - Az ön által kezdeményezett termék megrendelését, amennyiben banki átutalással történik a kiegyenlítése, addig nem postázzuk, amíg a bankszámlára annak ellenértéke meg nem érkezik.
 - A bankszámlaszám a visszaigazoló e-mail -ben lesz látható.
 - Az utalás megjegyzés rovatába kérjük feltüntetni a RENDELÉSI AZONOSÍTÓT (egy ötjegyű számsor, ami a visszaigazoló elektronikus levélben lesz található), és a hozzátartozó megrendelő személy nevét.
 - Fizetési (átutalási) határidő 7 (hét) munkanap!
 - Amennyiben 7 (hét) munkanapon belül nem érkezik meg a megrendelt termék, és a szállítási költség értéke a bankszámlára, úgy a megrendelést érvénytelenek tekintjük, és töröljük a megrendelő adataival együtt!
 
FIGYELEM: - Amennyiben az áruház részéről teljesített szerződés értelmében, a megrendelt termék kiszállítása megtörtént, de a megrendelő visszautasítja, vagy nem veszi át a terméket, a postai kiszállítótól, vagy a postáról, ahol tíz napig tartják a csomagot, kiszállítási, visszaküldési, és a csomagolási költségekre bruttó 8000 Ft-ot számolunk fel, melyet a megrendelő köteles kifizetni. Ha ennek a kötelezettségnek melyet az üzletszabályzat elfogadásával tudomásul vet, elfogadott, de nem tesz eleget, úgy végrehajtóval, törvényes úton fogjuk behajtatni az okozott anyagi kárt. Megjegyzés: - ekkor már a végrehajtói díj is a megrendelőt terheli.
 
4. A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA
 4.1. - EDÉNY és KONYHAI KIEGÉSZÍTŐK WEBÁRUHÁZBAN való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.
 4.2. - EDÉNY és KONYHAI KIEGÉSZÍTŐK WEBÁRUHÁZ semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, amelyek a megrendelő hibájából  is következhetnek be:
- Az interneten küldött és /vagy fogadott bármilyen adat, ami nem a megrendeléssel kapcsolatos.
- Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza az EDÉNYEK.HU: - EDÉNY és KONYHAI KIEGÉSZÍTŐK WEBÁRUHÁZBAN az akadálytalan működést és a vásárlást.
- Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
- Bármely levél - függetlenül, attól hogy, papír vagy elektronikus formában érkezett, de semmi köze a vásárláshoz, az áruházhoz.
- Bármely szoftver nem megfelelő működésére.
- Bármilyen programhiba, rendellenes esemény vagy technikai hiba következményeire.
 4.3. A vásárló felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.
 4.4. Egyedül a vásárló felelős az EDÉNYEK.HU: - EDÉNY és KONYHAI KIEGÉSZÍTŐK WEB ÁRUHÁZÁHOZ való kapcsolódásáért és az EDÉNYEK.HU: - EDÉNY és KONYHAI KIEGÉSZÍTŐK WEBÁRUHÁZBAN való vásárlásért.
 4.5. az EDÉNYEK.HU: - EDÉNY és KONYHAI KIEGÉSZÍTŐK WEBÁRUHÁZ szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás az EDÉNYEK.HU: - EDÉNY és KONYHAI KIEGÉSZÍTŐK WEBÁRUHÁZBAN történt megjelenés időpontjától lép hatályba.
 4.6. az EDÉNYEK.HU: - EDÉNY és KONYHAI KIEGÉSZÍTŐK WEBÁRUHÁZ szabadon módosíthatja a vásárlás feltételeit és szabályait és bármikor, értesítési és bárminemű kötelezettség nélkül arra nézve, hogy megindokolja a döntés helyességét, és az EDÉNYEK.HU: - EDÉNY és KONYHAI KIEGÉSZÍTŐK WEBÁRUHÁZ nem vonható felelősségre, ha így tesz.
 4.7. Bármely módosítás abban az időpontban lép hatályba, amikor online megtalálható az EDÉNYEK.HU: - EDÉNY és KONYHAI KIEGÉSZÍTŐK WEBÁRUHÁZBAN. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.
 
5. VÉTELÁR, FIZETÉSI FELTÉTELEK
 
5.1. Az árucikkek mellett feltüntetett ár, az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is.
5.2. A megrendelt árut a csomag kézhezvételekor a futárszolgálatnak készpénzben kell fizetni.
5.3. Banki átutalást pillanatnyilag nem áll módunkban elfogadni! (fejlesztés alatt)
5.4. A megrendelő kijelenti, hogy amennyiben nem veszi át a terméket a postai kiszállítótól, vagy a postáról (ahol tíz napig tartják a csomagot), kiszállítási, visszaküldési, és a csomagolási költségekre a bruttó 6000 Ft-ot kifizeti. Ha ennek a kötelezettségnek melyet az üzletszabályzat elfogadásával tudomásul vet, elfogadott, de nem tesz eleget, úgy végrehajtóval, törvényes úton fogjuk behajtani az okozott anyagi kárt.
(Megjegyzés: - ekkor már a végrehajtói díj is a megrendelőt terheli.)
 
6. SZEMÉLYES ADATOK
1. A résztvevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden résztvevőnek joga van elérni, helyesbíteni vagy törölni bármely, akár az összes általa megadott információt. Bővebben lásd Adatvédelmi elveink.
 
7. ÁRUCIKK CSERÉJE
Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt az EDÉNYEK.HU: - EDÉNY és KONYHAI KIEGÉSZÍTŐK WEB ÁRUHÁZ kicseréli. Abban az esetben, ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, az áru vételárát visszatérítjük.
 
8. Garancia, szavatosság
8.1. Az eladó az általa eladott árukra terméktípusoktól függően, eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve.
8.2. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 151/2003. (IX.22.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.
8.3. az EDÉNYEK.HU: - EDÉNY és KONYHAI KIEGÉSZÍTŐK WEB ÁRUHÁZBAN kizárólag új, garanciális termékek kerülnek értékesítésre.
8.4. Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak.
8.5. az EDÉNYEK.HU: - EDÉNY és KONYHAI KIEGÉSZÍTŐK WEB ÁRUHÁZ kizárólag sérülésmentes termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni.
8.6. az EDÉNYEK.HU: - EDÉNY és KONYHAI KIEGÉSZÍTŐK WEB ÁRUHÁZ követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.
8.7. Elállási jog / Visszaszolgáltatási garancia
A megrendelő a szerződéstől tizenégy napon belül indokolás nélkül elállhat. A megrendelő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az értékesítő köteles a megrendelő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő tizenöt napon belül visszatéríteni.
A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket. A megrendelőt ezen felül egyéb költség nem terheli. Az értékesítő azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a megrendelő kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő.
Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző személy (postai kézbesítő, futár) jelenlétében derül ki, (az utánvételi összeg kifizetése után a futár jelenlétében bontsák ki a küldeményt) hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, az értékesítés törlését azonnal biztosítjuk amennyiben jegyzőkönyv készül és a futár, meg két tanú ellátja teljes neve kiírásával és kézjegyével. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia! Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk!
Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 17/1999. Kormányrendelet szövegét letöltheti a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapjáról.
8.8. A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatos költségeket. Az eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Ha a terméket már használatba vette a vevő, az eladó nem köteles visszavenni azt. Az átvételi elismervényt csak akkor írja alá, ha a csomagot tételesen ellenőrizte, mert az átvétel utáni hiányosságokra vonatkozó reklamációkat forgalmazónak nem áll módjában elfogadni.
Amennyiben a megrendelő nem fizeti ki a termék díját a futárnak, a kiszállítási, visszaküldési, és adminisztrációs költségekre bruttó 8000 Ft-ot számolunk fel, melyet a megrendelő köteles kifizetni.