Talpas gyümölcsmosó és tésztaszűrő kosár 434032-AMB
Fogyasztói ár: 4,850 Ft
A talpas gyümölcsmosó és tésztaszűrő kosár egy félgömbalakú edény, ami a zöldségek, gyümölcsök, stb. csap alatt történő megmosására, lecsöpögtetésére hívatott. A talpas gyümölcsmosó és tésztaszűrő kosár segítségével könnyen moshatjuk meg a gyümölcsöt, zöldséget vagy egyszerűen leszűrhetjük a főtt tésztát. Ezen kívül arra is használható, hogy a gyümölcsöket közvetlenül az asztalra tálaljuk. A szűrőkosár a két fogantyújának köszönhetően könnyen kezelhető. A gyümölcsmosó és tésztaszűrő kosár krómacélból készült lyukacsos oldalú, talpas, üreges félgömb alakú konyhai eszköz fülekkel. Az anyaga 18/10-es nemesacél.
1. Használata: - Használatba vétel előtt távolítsuk el a címkét, mosogassuk el forró mosogatószeres vízben, öblítsük le és szárítsuk meg. A gyümölcsmosó és tésztaszűrő kosár használható főtt tészták vagy hüvelyesek szűrésére, de a gyümölcsök és zöldségek lemosására is. Nyers húsok vízsugár alatti mosására, majd lecsöpögtetésére is használható.
2. Tisztítása: - A talpas gyümölcsmosó és tésztaszűrő kosár könnyen tisztítható és karbantartható. Minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Soha ne használjunk súrolószert vagy drótkefét. Ajánlott kézzel mosni, hogy megőrizze a minőségét. Mosogatógépben is mosható.
3. Figyelem: - A talpas gyümölcsmosó és tésztaszűrő kosár nem gyerekjáték, ezért nem árt ha gyerekek elől el van zárva!
Részletes méretleírás:
- átmérő alsó belső: 13 cm; - külső: 13,10 cm
- átmérő felső belső: 23,50 cm; - külső: 25,20 cm; - füllel: 34 cm
- átmérő talp: 12 cm
- magasság belső: 9 cm; - külső: 9,10 cm; - talppal: 12 cm
- tömege: 0,400 kg
- űrtartalom: 2,150 liter
Sajtszószos tészta recept
Hozzávalók: 2 adaghoz
25 dkg csigatészta
1 evőkanál olívaolaj
3,50 dkg tönkölybúza liszt (fehér)
2,50 dl tej
3 dkg parmezán sajt (füstölt)
1-2 evőkanál tejföl
- só ízlés szerint
- fehér bors, ízlés szerint (frissen őrölt, vagy négyszínű bors)
Elkészítése:
A tésztát megfőzzük a csomagoláson leírtak alapján.
A sajtot lereszeljük.
Elkészítjük a besamelt: - a tejet felforraljuk. A vajat egy edényben felhevítjük, beletesszük a lisztet, és világos rántást készítünk. Lassan, folyamatos keverés mellett, hozzáadjuk a tejet és a sajtot. Sózzuk, borsozzuk, és belekeverjük a tejfölt.
A tésztát leszűrjük, meglocsoljuk kevés olívaolajjal, és összekeverjük.
A tányért felmelegítjük, rászedjük a tésztát és a szószt.
Írjon vélemény
Az Ön neve:Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!
Értékelés: Rossz Jó
Írja be az ellenőrző kódot: