G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Zöldségszeletelő és gyalu 5 az 1-ben 209575-ITL

Zöldségszeletelő és gyalu 5 az 1-ben 209575-ITL
Gyártó: P.R.C.
Származási ország: P.R.C.
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 9,990 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Zöldségszeletelő és gyalu 5 az 1-ben 209575-ITL Zöldségszeletelő és gyalu 5 az 1-ben 209575-ITL Zöldségszeletelő és gyalu 5 az 1-ben 209575-ITL
A zöldségszeletelő és gyalu 5 az 1-ben 209575-ITL egy vágóeszköz a zöldségek, gyümölcsök szabályos méretre való vágására. Kemény műanyagból, rozsdamentes acélból és borotvaéles acélpengékből készült. A zöldségszeletelő és gyalu használata mégis 100 % -ig biztonságos a készletben található ujjvédőnek köszönhetően.
1. Tisztítása:
- Első használat előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Kerüljük a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát! Mosogatógépben is mosható, de egyáltalán nem ajánlott.
2. Használata:
- A magyar nyelvű használati utasítás a termék dobozában.
3. Figyelem!
- A rozsdamentes zöldséggyalu, zöldségszeletelő állítható pengével borotva éles, ezért könnyen sérülést okozhat helytelen használata esetén. Gyerekek elől elzárandó.
 
- A zöldséggyalu, zöldségszeletelő a következő részekből tevődik össze:
    1 db gyalupad srégen elhelyezett vágókéssel.
    1 db ujjvédő, ami biztonságos védelmet nyújt a kéznek szeletelés közben.
- A  többféle feladat ellátására alkalmas (multifunkciós) szeletelő 0-3 mm, 3-6 mm és 6-9 mm vastag szeletek tud vágni zöldségekből, gyümölcsökből. 4,50 és 9 mm-es zsülient (julienne) tud szeletelni.
 
Részletes méretleírás:
- hosszúság: - munkapad: 32,50 cm; - munkapad fogóvak: 41 cm
- hosszúság: - asztalra, munkafelületre felfekvő kinyitott tartólábakkal: 38 cm
- szélesség: 13,50 cm
- szélesség: - belső munkafelület: 10,50 cm; - állító gombbal együtt: 16,50 cm
- magasság: 4-6 cm; - kinyitott támasztólábakkal: 14 cm
- munkapad vastagsága: 2,80 cm
- tömeg: 0,660 kg
A szeletelőkés hosszúsága: 12 cm
A kézvédő, új-védő méretei:
- hosszúság: 14,50 cm
- szélesség: 13,50 cm
- magasság: 8 cm
- tömeg: 0,085 kg
 
Uborkasaláta
 
Hozzávalók:
 2,5 kg salátauborka
 10 dkg kristálycukor
   0,5 dl 10 százalékos ecet
   1 kg vöröshagyma
   5 gerezd fokhagyma
   1 szál torma
   3 babérlevél
   1 csapott evőkanál mustármag
   1 teáskanál koriander
   1 teáskanál őrölt fekete bors
 - literes üvegenként csipetnyi nátrium - benzoát (befőzési tartósítószer)
 
Elkészítése:
Az uborkát megtisztítsuk, le is dörzsöljük, majd langyos vízben 30 percig beáztatjuk. Egyetlen homokszemnek sem szabad rajta maradnia. Ismételt öblítés után megszárítjuk. Héjastól legyaluljuk, vagy nagyon keskeny körökre aprítsuk. Hozzávegyítjük a megpucolt, lemosott és vékonyra karikázott vöröshagymát és megsózzuk. Lefedjük, és másnapig állni hagyjuk. A megmaradt sós léhez keverjük az ecetet, a cukrot és 5 dl vizet. Beleszórjuk a fűszereket (a torma, valamint a fokhagyma kivételével) és felforraljuk. Egy-két percnyi főzés után levesszük a tűzről és hagyjuk egy kissé lehűlni. Közben a megtisztított, megmosott és vékonyka hasábokra vágott tormát, a hámozott és forgácsokra vagdalt fokhagymát az üvegekbe dugdossuk, majd ráöntjük a nem túlforró salátalevet. Tetejére szórjuk a tartósítót és légmentesen lekötözzük.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: