G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

7 L szürke zománcozott fazék 610904-DAJ

7 L szürke zománcozott fazék 610904-DAJ
Gyártó: DAJAR
Származási ország: Lengyelország
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 6,990 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
7 L szürke zománcozott fazék 610904-DAJ 7 L szürke zománcozott fazék 610904-DAJ 7 L szürke zománcozott fazék 610904-DAJ
A 7 L szürke zománcozott fazék 610904-DAJ anyaga 1 mm vastag acéllemez. A zománcozott fazék gáz, elektromos, üvegkerámia, indukciós, az-az gerjesztéses, halogén és fatüzelésű tűzhelyen egyaránt használható. Sütőbe, kemencébe is tehető!
Tisztítása: - első használat előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Ne használjunk karcolódást okozó szereket, illetve eszközöket. Mosogatógépben is mosható.
Figyelem! - Mikrohullámú sütőbe tilos a használata!
 
Részletes méretleírás:
- átmérő belső: 23,50 cm
- átmérő külső: 23,80 cm; - felső peremnél: 25,80 cm; - fülekkel: 32 cm
- a tűzhelyre felfekvő aljának átmérője: 19,50 cm
- magasság belső: 15 cm; - külső: 15,20 cm
- tömege: 0,980 kg
- űrtartalom: 6,50 liter színültig töltve
 
Húsgombóc leves
 
Hozzávalók a leveshez:
  400 g levesnek való csontos marhahús
  1 db petrezselyemgyökér
  120 g reszelt sárgarépa
  1 db kisebb hagyma
  1 db paradicsom
  2 db burgonya
  1 bögre zöldborsó
  1/2 paprika
  3 db babérlevél
- só, ízlés szerint
- őrölt fekete bors, ízlés szerint
 
Hozzávalók a húsgombóchoz:
  400 g darált marhahús
  1/2 bögre rizs
  1 tojás
- só, ízlés szerint
- őrölt fekete bors, ízlés szerint
 
Elkészítése:
Tegyük fel hideg vízben főni a marhahúst (kb. 2,5 l víz). Amikor felfőtt szedjük le a habját, majd főzzük a csontokat, 1 órát lassú tűzön. Tisztítsuk meg, majd szeleteljük fel a petrezselyemgyökeret, a répát reszeljük le és tegyük a zöldségeket a levesbe, a babérlevéllel együtt, fűszerezzük. Főzzük 20-30 percet.
Készítsük el a húsgombócokat: Tegyük a rizst egy kisebb edénybe, öntsünk rá hideg vizet, tegyünk bele sót, majd főzzük nagyjából 10 percet, majd tegyük szűrőbe, mossuk le hideg vízzel és hagyjuk kihűlni. A darált húst tegyük egy tálba, sózzuk, borsozzuk ízlés szerint, keverjük hozzá a kihűlt rizst és a tojást, fűszerezzük. Vizes kézzel készítsünk gombócokat belőle. Amikor a leves elkészül, vegyük ki a csontokat belőle. Tisztítsuk meg a burgonyát, vágjuk kockára, majd tegyük a levesbe. Vágjuk fel a paradicsomot is kisebb darabokra és a zöldborsóval együtt tegyük a levesbe. A paprikát vágjuk vékony csíkokra és azt is tegyük a levesbe. Főzzük a levest lassú tűzön 10 percig, majd tegyük bele a gombócokat. Főzzük a gombócokkal együtt is 10 percet, majd vegyük le a tűzhelyről és már kínálhatjuk is.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: