G-23Z82M83B8
Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Rozsdamentes bárd 26 cm 644613-ITL

Rozsdamentes bárd 26 cm 644613-ITL
Gyártó: P.R.C.
Származási ország: P.R.C.
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 9,990 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Rozsdamentes bárd 26 cm 644613-ITL Rozsdamentes bárd 26 cm 644613-ITL
A rozsdamentes bárd 26 cm 644613-ITL élettartama és tartóssága miatt hosszú távon is megbízható konyhai eszköznek bizonyul. A hentes bárd egyik oldalon fejszeszerű, a másikon részben egyenes felületű. A hentes bárd kiváló minőségű króm-acélból készült, ami tartósságot és hosszú élettartamot biztosít. Az 1 kg-os tömegének köszönhetően kényelmesen használható, és segít a pontos vágások elérésében. A markolata úgyszintén króm-acél, ami ellenáll az időjárásnak és a konyhai környezetnek. A kézre álló markolat kialakítása biztosítja a biztonságos és biztos fogást, így csökkentve a balesetek kockázatát.
1. Használata: - Használatba vétel előtt távolítsa el a címkét, mosogassa el forró mosogatószeres vízben, öblítse le és szárítsa meg. Ez a bárd sokoldalúan használható a konyhában. A kiváló minőségű pengéje éles és tartós, így könnyedén szeletelhetünk vele húst, zöldséget vagy gyümölcsöt. A hentesbárd kiválóan alkalmas a keményebb élelmiszerek, például tökhús vagy csontok feldolgozására is.
2. Tisztítása: - A rozsdamentes hentes bárd könnyen tisztítható és karbantartható. Első használat előtt és minden használat után meleg folyékony semleges mosogatószeres vízben mosogassuk el, öblítsük bő vízben, majd szárítsuk meg. Soha ne használjunk súrolószert vagy drótkefét. Ajánlott kézzel mosni, hogy megőrizze a pengéjének élességét. Mosogatógépben is mosható.
3. Figyelem: - A rozsdamentes hentes bárd nagyon éles, ezért a gyerekek elől el kell zárni!
 
Részletes méretleírás:
- hosszúság nyéllel: 43 cm; - nyél nélkül: 26 cm
- vágólap szélesség: 10-11 cm között
- vágólap vastagság: 4 mm; - nyél vastagság: 3×2,50 mm
- tömeg: 1,030 kg
 
Babgulyás
 
Hozzávalók:
  70 dg tarkabab
  1 kg marha lábszár 
  10 dkg zeller 
  20 dkg sárgarépa
  3 dkg fokhagyma 
  20 dkg vöröshagyma
  2 db babérlevél
  2 dkg só
  5 dkg fűszerpaprika
  3 dkg delikát
  20 dkg zsír
  5 dkg erős paprika krém  
  2 db tojás 
  20 dkg liszt
  1 kávéskanál Borsika fű  
  50 dkg füstölt oldalas
  1 szál rozmaring (segíti a bélműködést)
- darált feketebors, ízlés szerint
  
Elkészítése:
Az apróra vágott hagymát a zsíron üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a kockára vágott marhahúst. Addig kevergetjük, míg a húslevet enged. Ekkor lefedjük, és addig pároljuk, még a leve elfő. Félre húzzuk a láng fölül, meghintjük pirospaprikával és felengedjük vízzel, hogy ellepje és visszatesszük párolni, amíg a hús félig, megpuhul. Ha kell, közben pótoljuk a vizet. Ha a hús félig kész, hozzá adjuk a beáztatott babot felöntjük vízzel és hozzá adjuk a fűszereket. Addig főzzük még majdnem puha lesz. Ekkor Csipetkét rakunk bele és készre főzzük. Ha kell, utána ízesítünk.

Írjon vélemény

Az Ön neve:


Az Ön véleménye: Megjegyzés: HTML kódok nem engedélyezettek!

Értékelés: Rossz           

Írja be az ellenőrző kódot: