Google fordítás

ÜZLETSZABÁLYZAT

Kedves Ügyfelünk, Kedves Vásárló!

Ön a megrendelésének leadásával az EDÉNYEK.HU: - EDÉNY és KONYHAI KIEGÉSZÍTŐK WEB ÁRUHÁZ vásárlója lesz. A weboldalon kezdeményezett megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. § - ban foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.

FIGYELEM!
 
- Pályázatokra és díjbekérőkre nem tejesítünk megrendeléseket. Csak utánvételes megrendelésre van lehetőség.
 - HA, az ADATOK HIÁNYOSAK az, az NINCS SZABÁLYOS TELEFONSZÁM, a TELEFONOS MEGKERESÉSÜNKRE NEM VÁLASZOL {Mindenkit megkeresünk telefonon amennyiben a megrendelt termék elfogyott, és ha gyanús a rendelés, hogy szóban is igazolja a megrendelést. Indoklás: - a komolytalan és valótlan (kamu) megrendelések kiszűrése}, az E-mail CÍM, SZÁLLÍTÁSI és SZÁMLÁZÁSI CÍM vagy a NÉV MEGKÉRDŐJELEZHETŐ, a MEGRENDELT TERMÉKET NEM KÜLDJÜK EL, a MEGRENDELÉST ÉRVÉNYTELENEK TEKINTJÜK és TÖRÖLJÜK!
 
- A véletlenül, vagy felelőtlenül leadott rendeléseket csak személyesen a következő telefonszámokon van lehetőség lemondani:
(e-mail-ón keresztül nincs módunkban elfogadni)
 
+ 36 20/486-7573
+ 36 20/ 371-0869
+ 36 20/ 311-1076
 
Indoklás:
- 1). - az e-mail cím mindenki számárra elérhető, még olyanoknak is, akinek semmi közük a rendeléshez.
- 2). - az elektronikus postaládákat a felhasználok 80% - a nem védeti le.
- 3). - több ezer elektronikus levél érkezik naponta az adathalászoknak köszönhetően, amiket a legjobb tudásunkkal sem tudunk kivédeni, és megtörténhet, hogy a szemetesládába kerül a megrendelő által küldött elektronikus levél.

Köszönjük megértését!

Kérem, hogy szíveskedjen áttanulmányozni az alábbi tudnivalókat:

Figyelem: - A tulajdonos által megadott címen termékértékesítés (árusítás) nem történik, személyes kiszolgálás nincs, csak a Web áruház irodája található! Vásárlásra csak internetes megrendeléssel (online) van lehetőség!

Tulajdonos: KÓNYA PÁL
 
Cím: 8314 Vonyarcvashegy
         Berzsenyi Daniel utca 38.
         Magyarország (Hungary)
 
Telefon: +36 20/311-1076 
E-mail cím: konya.patyo@gmail.com
E-mail cím: info@edenyek.hu
 
Adószám: 74889477-1-40
Vállalkozói igazolvány szám: ET - 022116
Nyilvántartási száma: 4313822
Tevékenységi kör: 479102
Statisztikai számjel: 74889477-4789-231-20
Kiállító hatóság: Keszthelyi Járási Hivatal (KESZTHELY)
 
Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara tag
Cím: 8900 Zalaegerszeg, Petőfi Sándor u. 24 
Telefon: +36 92/550-510
 
Tárhelyszolgáltató:
 
Phantasy Bt.
Késmárk u. 1.
1158 Budapest
info@phantasy.hu
 
Ip Cím: 94.199.181.186
Ország: Magyarország (Hungary)
Status Code: OK
Region Name: BUDAPEST
Város neve: BUDAPEST
Zip code (kerület):           1132
Latitude (szélességi fok):    47.498
Time Zone (Időzóna):         +01:00
 
inetnum:        94.199.181.0 - 94.199.181.255
netname:        SZERVERNET
descr:            SZERVERNET Kft.
descr:            1132 Budapest, Victor Hugo u. 18-22.
abuse-mailbox:  abuse@szervernet.hu


1. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK és FELTÉTELEK:

AZ ÁRAK FORINTBAN és BRUTTÓSÍTVA ÉRTENDŐK AZ ÁFÁT (áruforgalmi adó) TARTALMAZZÁK.

 

1.1 az EDÉNYEK.HU: - EDÉNY és KONYHAI KIEGÉSZÍTŐK WEB ÁRUHÁZBAN történő vásárlás kizárólag elektronikus úton érvényes regisztrációval és az üzletszabályzat elfogadásával  lehetséges.
Telefonon, faxon, és E-mailón (elektronikus levél) leadott rendeléseket nem áll módunkban elfogadni. Indoklás: - ezen eszközökön keresztül leadott megrendelés nem tekinthető törvényes szerződések.


1.2. Mindenki vásárolhat, aki érvényes regisztrációval rendelkezik, elfogadja jelen üzletszabályzatot és magára nézve azt kötelező jellegűnek, ismeri el.

1.3. A vevő a regisztráció során automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy elektronikus hírlevelet kapjon. Amennyiben nem kíván hírlevelet kapni, a hírlevélről az alábbi oldalon lejelentkezhet: info@edenyek.hu

2. A SZERZŐDÉS TÁRGYA
Az árucikkek tulajdonságait, jellemzőit az árucikkhez tartozó tényleges oldalon tudhatja meg.

3. RENDELÉS és SZÁLLÍTÁS (a rendelésről bővebben)

3.1. az EDÉNYEK.HU: - EDÉNY és KONYHAI KIEGÉSZÍTŐK WEB ÁRUHÁZBAN történt rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy elfogadja jelen üzletszabályzatot, tisztában van a rendelés menetével.

3.2. az EDÉNYEK.HU: - EDÉNY és KONYHAI KIEGÉSZÍTŐK WEB ÁRUHÁZBAN történt vásárlást követően a vásárló a szállítással kapcsolatos lehetőségek közül választja ki a számára megfelelőt. A vásárlást csak akkor tudjuk elfogadottnak tekinteni, illetve regisztrálni, ha a vásárló az ezen az oldalon található mezőket maradéktalanul kitölti. Ennek elmulasztásából eredő károkért, illetve a folyamat közben felmerülő technikai problémákért Az EDÉNYEK.HU: - EDÉNY és KONYHAI KIEGÉSZÍTŐK WEB ÁRUHÁZ felelősséget nem vállal.

FIGYELEM!
 - HA, az ADATOK HIÁNYOSAK az, az NINCS SZABÁLYOS TELEFONSZÁM, a TELEFONOS MEGKERESÉSÜNKRE NEM VÁLASZOL {Mindenkit megkeresünk telefonon azért, hogy szóban is igazolja a megrendelést. Indoklás: - a komolytalan és valótlan (kamu) megrendelések kiszűrése}, az E-mail CÍM, SZÁLLÍTÁSI és SZÁMLÁZÁSI CÍM vagy a NÉV MEGKÉRDŐJELEZHETŐ, a MEGRENDELT TERMÉKET NEM KÜLDJÜK EL, a MEGRENDELÉST ÉRVÉNYTELENEK TEKINTJÜK és TÖRÖLJÜK!


3.3. Terméket külföldre egyelőre nem áll módunkban szállítani.

3.4. A vevő köteles a kiszállítás időpontjában az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

3.5. A kiszállítást megelőzően a web áruház értesítést küld a vevőnek, a tényleges kézbesítés időpontjáról. A vevő felelőssége gondoskodni arról, hogy a levélben közölt időszakban a csomag átvételét biztosítsa.

4. A FELELŐSSÉG KORLÁTOZÁSA

4.1. az EDÉNYEK.HU: - EDÉNY és KONYHAI KIEGÉSZÍTŐK WEB ÁRUHÁZBAN való vásárlás feltételezi a vásárló részéről az Internet lehetőségeinek és korlátainak ismeretét és elfogadását, különös tekintettel a technikai teljesítményekre és a felmerülő hibákra.

4.2. az EDÉNYEK.HU: - EDÉNY és KONYHAI KIEGÉSZÍTŐK WEB ÁRUHÁZ semmilyen módon nem felelős az alább felsorolt pontokban foglaltak miatt, bármilyen okból is következtek be:
* Az interneten küldött és / vagy fogadott bármilyen adat.
* Bármilyen működési hiba az internetes hálózatban, ami megakadályozza az EDÉNYEK.HU: - EDÉNY és KONYHAI KIEGÉSZÍTŐK WEB ÁRUHÁZBAN az akadálytalan működést és a vásárlást.
* Bármilyen meghibásodás, bármely vételi eszközben a kommunikációs vonalakon.
* Bármely levél - függetlenül, attól hogy, papír vagy elektronikus formában érkezett -, de főleg bármilyen adat elvesztése.
* Bármely szoftver nem megfelelő működése.
* Bármilyen programhiba, rendellenes esemény vagy technikai hiba következményei.

4.3. A vásárló felelőssége felmérni, hogy hogyan védheti meg a számítógépén tárolt adatait a behatolóktól.

4.4. Egyedül a vásárló felelős az EDÉNYEK.HU: - EDÉNY és KONYHAI KIEGÉSZÍTŐK WEB ÁRUHÁZÁHOZ való kapcsolódásáért és az EDÉNYEK.HU: - EDÉNY és KONYHAI KIEGÉSZÍTŐK WEB ÁRUHÁZBAN való vásárlásért.

4.5. az EDÉNYEK.HU: - EDÉNY és KONYHAI KIEGÉSZÍTŐK WEB ÁRUHÁZ szabadon megváltoztathat bármilyen árat, határidőt. A változás az EDÉNYEK.HU: - EDÉNY és KONYHAI KIEGÉSZÍTŐK WEB ÁRUHÁZBAN történt megjelenés időpontjától lép hatályba.

4.6. az EDÉNYEK.HU: - EDÉNY és KONYHAI KIEGÉSZÍTŐK WEB ÁRUHÁZ szabadon módosíthatja a vásárlás feltételeit és szabályait és bármikor, értesítési és bárminemű kötelezettség nélkül arra nézve, hogy megindokolja a döntés helyességét, és az EDÉNYEK.HU: - EDÉNY és KONYHAI KIEGÉSZÍTŐK WEB ÁRUHÁZ nem vonható felelősségre, ha így tesz.

4.7. Bármely módosítás abban az időpontban lép hatályba, amikor online megtalálható az EDÉNYEK.HU: - EDÉNY és KONYHAI KIEGÉSZÍTŐK WEB ÁRUHÁZBAN. Bármely résztvevőnek, aki nem ért egyet a szabályok módosításával, fel kell hagynia a vásárlással.

5. VÉTELÁR, FIZETÉSI FELTÉTELEK

5.1. Az árucikkek mellett feltüntetett ár, az árucikk vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is.

5.2. A megrendelt árut a csomag kézhezvételekor a futárszolgálatnak készpénzben kell fizetni.

5.3. Banki átutalást pillanatnyilag nem áll módunkban elfogadni! (fejlesztés alatt)

 

5.4. A megrendelő kijelenti azt, hogy büntetésjogi felelőssége tudatában az üzletszabályzat elfogadásával saját magára érvényesnek tekinti és elfogadja a következő kötelezettséget (passzust): 
1. - Amennyiben a megrendelő az, az ÉN, aki megrendeltem a terméket, termékeket nem veszem át, vagy megtagadom a csomag átvételtelét a postai kiszállítótól, vagy a postáról (ahol tíz napig tartják a csomagot), kiszállítási, visszaküldési, és a csomagolási költségekre bruttó 6.000 (hatezer) Ft-ot kifizetek az áruház által utólag elküldött bankszámlaszámra.
Ha ennek a kötelezettségnek melyet az üzletszabályzat elfogadásával tudomásul vettem, elfogadottam, magamra érvényesnek tekintek, de nem tettem eleget, úgy a www.edenyek.hu web áruház végrehajtóval, törvényes úton is behajthatja az okozott anyagi kárt, és a felmerülő behajtói díjat is ÉN, a megrendelő fizetek.


6. SZEMÉLYES ADATOK

1. A résztvevők személyes adatainak felhasználása az Adatvédelmi törvény hatályos szabályozásának értelmében történik. Minden résztvevőnek joga van elérni, helyesbíteni vagy törölni bármely, akár az összes általa megadott információt. Bővebben lásd Adatvédelmi elveink.

7. ÁRUCIKK CSERÉJE

Ha a megrendelt árucikk hibás, esetleg a szállítás során megsérült, akkor azt az EDÉNYEK.HU: - EDÉNY és KONYHAI KIEGÉSZÍTŐK WEB ÁRUHÁZ kicseréli. Abban az esetben, ha ezt a lehetőséget nem kívánja igénybe venni, az áru vételárát visszatérítjük.

8. Garancia, szavatosság

8.1. Az eladó az általa eladott árukra terméktípusoktól függően, eltérő, a hatályos jogszabályoknak megfelelő szavatossági időt vállal. Az ettől eltérő szavatossági idő vagy jótállás és ennek időtartama az adott áru mellett van feltüntetve.

8.2. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a Ptk.-ban és a 151/2003. (IX.22.) sz. kormányrendeletben foglaltak az irányadóak.

8.3. az EDÉNYEK.HU: - EDÉNY és KONYHAI KIEGÉSZÍTŐK WEB ÁRUHÁZBAN kizárólag új, garanciális termékek kerülnek értékesítésre.

8.4. Az eladó a megvásárolt termékeket csak abban az esetben cseréli ki, ha azok bizonyítottan hibásak.

8.5. az EDÉNYEK.HU: - EDÉNY és KONYHAI KIEGÉSZÍTŐK WEB ÁRUHÁZ kizárólag sérülésmentes, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat a vásárló részére megtéríteni. A csomagolás sérüléséből adódó költségek a vevőt terhelik.

8.6. az EDÉNYEK.HU: - EDÉNY és KONYHAI KIEGÉSZÍTŐK WEB ÁRUHÁZ követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését.

8.7. Elállási jog / Visszaszolgáltatási garancia
A megrendelő a szerződéstől tizennégy napon belül indokolás nélkül elállhat. A megrendelő az elállás jogát attól a naptól kezdve gyakorolhatja, amikor az árut átvette. Az értékesítő köteles a megrendelő által kifizetett összeget a szállítási díj kivételével haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő tizenöt napon belül visszatéríteni.
A megrendelő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru kiszállításával és visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségeket. A megrendelőt ezenfelül egyéb költség nem terheli. Az értékesítő azonban követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Ha az elállási jog alapján visszaszállított áru nincs kifogástalan, újra eladható állapotban, akkor a megrendelő kártérítésre kötelezett, amennyiben az áru állapotának romlását, tönkremenését, vagy visszaadásának másmilyen ellehetetlenülését szándékosan vagy hanyagságból idézte elő.
Amennyiben a termékről felbontás során a kézbesítést végző személy (postai kézbesítő, futár) jelenlétében derül ki, (az utánvételi összeg kifizetése után a futár jelenlétében bontsák ki a küldeményt) hogy bizonyítottan sérült, és a sérülés az áru átvételét megelőzően keletkezett, a termék visszavételét, az értékesítés törlését azonnal biztosítjuk amennyiben jegyzőkönyv készül és a futár, meg két tanú ellátja teljes neve kiírásával és kézjegyével. Bármilyen nemű sérülést, tartalomhiányt a küldemény kézbesítése során az átadó-átvevő közötti tényállási jegyzőkönyvnek kell tartalmaznia! Utólagos tartalomhiányért, esetleg sérülésért felelősséget vállalni nem tudunk!
Az elállási jog gyakorlására vonatkozó 
45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet a fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól letöltheti a Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság honlapjáról.

8.8. A vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru ki és visszaszolgáltatásával kapcsolatos költségeket. Az eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. Ha a terméket már használatba vette a vevő, az eladó nem köteles visszavenni azt. Az átvételi elismervényt csak akkor írja alá, ha a csomagot tételesen ellenőrizte, mert az átvétel utáni hiányosságokra vonatkozó reklamációkat forgalmazónak nem áll módjában elfogadni.
Amennyiben a megrendelő nem fizeti ki a termék díját a futárnak, a kiszállítási, visszaküldési, és adminisztrációs költségekre bruttó 6000 Ft-ot számolunk fel, melyet a megrendelő köteles kifizetni.

Adatvédelmi elveink:

Az EDÉNYEK.HU: - EDÉNY és KONYHAI KIEGÉSZÍTŐK WEB ÁRUHÁZ valamint az ehhez kapcsolódó tevékenysége során a Felhasználói adatok kezelésében az 1992. évi LXIII. Törvény, a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról; az 1995. évi CXIX. Törvény, a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről; az 1998. évi VI. törvény, az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során az alábbi adatkezelési szabályokat érvényesíti:

FIGYELEM!

A weboldal mindennemű tartalma engedély nélküli felhasználása, átdolgozása tilos, ideértve, de nem kizárólag a bevételszerző tevékenységre való felhasználást. A weboldal tartalma a tulajdonos neve [Kónya Pál] és a web áruház [www.edenyek.hu] megjelölésével, a szerző írásbeli hozzájárulásával használható csak fel. A forrás megjelölése nélküli, hiányos megjelölésű, írásbeli szerzői hozzájárulás nélküli, után közlés, átdolgozás használati, közzétételi díja: 27 900 Ft + Áfa szavanként és képenként naponta.
A Web áruház részeinek más Web áruházba vagy honlapra történő átmásolásához nem járulok hozzá.
De annak örülök, ha bárki kulturált és a www.edenyek.hu, üzletházra mutató linket tesz fel a saját honlapjára.

ÁRUHÁZUNK NEM AJÁNDÉKOZ, NEM SORSOL AJÁNDÉK UTALVÁNYOKAT, TERMÉKEKET, és NEM KERES MEG SENKIT SZEMÉLYESEN! AKI (AKIK) ILYEN VAGY BÁRMILYEN AZ ÁRUHÁZZAL KAPCSOLATOS AJÁNLAT TÉTELLEL BÁRKIT MEGKERES AZ NEM a MI MUNKATÁRSUNK (MUNKATÁRSAINK) hanem CSALÓ (CSALÓK). KÉRÜNK MINDENKIT, AKIT AZ ÁRUHÁZUNKKAL KAPCSOLATOS AJÁNLAT TÉTELLEL, MEGKERESNEK, hogy UTASÍTSA, VISSZA AZ AJÁNLATOT, JEGYEZZE MEG SZEMÉLYÜKET, SZEMÉLYÜKRE VONATKOZÓAN BÁRMILYEN JELLEGZETESSÉGET, AUTÓJUK SZINÉT, RENDSZÁMÁT és AZONNAL ÉRTESÍTSE a RENDŐRSÉGET!