Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

SZÁLLÍTÁS és FIZETÉS TÁJÉKOZTATÓ

A Magyar Köztársaság ZALAEGERSZEG ÖNKORMÁNYZAT KÖZJEGYZŐJE által kiadott határozat szerint a www.edenyek.hu a 479102 tevékenységi környilvántartási szám alatt, a jogszabályok szerint csomagküldő tevékenységet is folytathat.
 
AZ ÁRAK FORINTBAN és BRUTTÓSÍTVA ÉRTENDŐK AZ ÁFÁ - t (áruforgalmi adó) TARTALMAZZÁK.
Megjegyzés: - a külföldi fizető eszközök (valuták) csak tájékoztató jellegűek. egyelőre nem áll módunkban elfogadni. A számlázás csak kizárólag a magyar fizető eszköz „Forint” alapú!
A megrendelés leírása a „VÁSÁRLÁSI és RENDELÉSI ÚTMUTATÓ” menüpontban található, a web áruház kezdőlapjának jobb oldali „INFORMÁCIÓK” táblázatában.
 
Az iroda elérhetősége:
 
              Telefon:  +36 20/371-0869
                             +36 20/486-7573
 
              E-mail:  info@edenyek.hu
 
 
Szállítás!
A megrendelt terméket a Magyar Posta Zrt. csomagküldő szolgálata szállítja.
Ha a megrendelő, vagy családtagjai nem elérhetőek a megadott címen, a csomag kiszállításának időpontjában, akkor papír alapú értesítőt hagy a kiszállító. Az értesítőn feltüntetett Postahivatalnál a csomag átvehető, az értesítéstől számított 10 (tíz) napon át!
 
 
Szállítási határidő:
A megrendeléstől számított 30 napon belül [minimum - 5 (öt), maximum - 30 (harminc) nap] vállaljuk a megrendelés teljesítését.
[Megjegyzés:- a szállítási határidőt befolyásoló tényezők: - a raktári készlet időleges lenullázódása, és a megrendelések mennyisége, ugyanis megrendelési sorrendben tejesítődnek a szállítások. Eddig 5 napon belül majdnem minden megrendelést sikerült teljesítenünk. Teljesítési mutató 90%.
AMENNYIBEN SORON-KÍVÜLI és EGYNAPOS SZÁLLÍTÁSBAN ÉRDEKELT a KEDVES ÜGYFÉL, és a MEGRENDELT TERMÉK VAN is RAKTÁRON, ÚGY 2500 Ft (kettő-ezerötszáz forint) ÁTALÁNYDÍJAS SZÁLLÍTÁSI FELÁRNÁL, ELTEKINTÜNK a SORRENDTŐL].
 
INGYENES HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS:
 
 - 30 000 (harmincezer) Ft feletti vásárlás esetén Magyarország összes településekre.
 
DÍJKÖTELES ÁRUSZÁLLÍTÁS:
 
  - 0 (nulla) és 30 000 (harmincezer) Ft. közötti összeg esetén Magyarország összes településeire a következő szállítási díjak érvényesek:
 
  - utánvételes szállítási díj: - 990 (kilencszázkilencven) Ft. - 1 (egy) darab termék megrendelése esetén.
 
  - utánvételes átalánydíj: - 1450 (ezernégyszázötven) Ft. - 2 (kettő) vagy több darab termék megrendelése esetén. (Ez azt jelenti, hogy nem kell minden termék után 990 Ft szállítási díjat kifizetni, hanem csak egszeri 1450 Ft kerül kifizetésre.)
 
FIZETÉS:
A megrendelt termék értékét, kézhezvételekor, a kiszállító postásnak (MPL csomaküldő szolgálat munkatársának), vagy a postán készpénzben (forint) kell kifizetni.
 
 
MEGJEGYZÉS: - banki átutalást pillanatnyilag nem áll módunkban elfogadni!
 
 
Fontos tudnivaló: - A weboldalon kezdeményezett megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. § - ban foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.
 
FIGYELEM: - Amennyiben az áruház részéről teljesített szerződés értelmében, a megrendelt termék kiszállítása megtörtént, de a megrendelő visszautasítja, vagy nem veszi át a terméket, a postai kiszállítótól, vagy a postáról (ahol tíz napig tartják a csomagot), kiszállítási, visszaküldési, és a csomagolási költségekre bruttó 6000 Ft-ot számolunk fel, melyet a megrendelő köteles kifizetni.
Ha ennek a kötelezettségnek melyet az üzletszabályzat elfogadásával tudomásul vet, elfogadott, de nem tesz eleget, úgy végrehajtóval, törvényes úton fogjuk behajtatni az okozott anyagi kárt.
(Megjegyzés: - ekkor már a végrehajtói díj is a megrendelőt terheli.)
 
A visszaigazoló email következő mondatának jelentése, értelmezése:
 
A " Rendelését megkaptuk és a kiegyenlítés visszaigazolása után feldolgozzuk " idézőjeles mondat a készletezésre és a kiszállítás ütemezésére vonatkozik. Annyit jelent, hogy a rendszer ellenőrzi az árukészletet és ennek függvényében történik a csoportosítás, a termék raktáron létének ellenőrzése majd levonása a készletből (kiegyenlítés), a számlázás, a kiválasztott és megrendelt termék csomagolása és postázása az ingyenes házhoz szállítást igénybe venni nem tudó kedves vásárlóink részére és az ingyenes házhoz szállítás ütemezése azon vásárlóink részére, akik a feltételeknek megfelelően igényelhetik eme szolgáltatásunkat.
 
 30 (harminc) ezer Ft feletti vásárlás esetén: - postai utánvétel vagy csomagküldő szolgálat útján, Magyarország összes településeire kivétel nélküli ingyenes a házhoz szállítás!
 
Postai utánvétellel vagy csomagküldő szolgálattal történő kézbesítés:
 - megállapodás alapján postai utánvétellel vagy csomagküldő szolgálaton keresztül teljesítjük az ingyenes házhoz szállítást, és az ingyenes házhoz szállítás értékhatár alatti megrendeléseket, településtől függetlenül.
 
Ingyenes házhoz szállítást a megadott értékhatár alatt nem vállalunk!
 
FIGYELEM!
 
ÁRUHÁZUNK NEM AJÁNDÉKOZ, NEM SORSOL AJÁNDÉK UTALVÁNYOKAT, TERMÉKEKET, és NEM KERES MEG SENKIT SZEMÉLYESEN! AKI (AKIK) ILYEN VAGY BÁRMILYEN AZ ÁRUHÁZZAL KAPCSOLATOS AJÁNLAT TÉTELLEL BÁRKIT MEGKERES AZ NEM a MI MUNKATÁRSUNK (MUNKATÁRSAINK) hanem CSALÓ (CSALÓK). KÉRÜNK MINDENKIT, AKIT AZ ÁRUHÁZUNKKAL KAPCSOLATOS AJÁNLAT TÉTELLEL, MEGKERESNEK, hogy UTASÍTSA, VISSZA AZ AJÁNLATOT, JEGYEZZE MEG SZEMÉLYÜKET, SZEMÉLYÜKRE VONATKOZÓAN BÁRMILYEN JELLEGZETESSÉGET, AUTÓJUK SZINÉT, RENDSZÁMÁT és AZONNAL ÉRTESÍTSE a RENDŐRSÉGET!
 
Web áruházamba minden információ szabadon és ingyen használható, bármely nem üzleti tevékenységhez.
A weboldal mindennemű tartalma engedély nélküli felhasználása, átdolgozása tilos, ideértve de nem kizárólag a bevételszerző tevékenységre való felhasználást. A weboldal tartalma a tulajdonos neve [Kónya Pál] és a web áruház [www.edenyek.hu] megjelölésével,  a szerző írásbeli hozzájárulásával használható csak fel. A forrás megjelölése nélküli, hiányos megjelölésű, írásbeli szerzői hozzájárulás nélküli után közlés, átdolgozás használati, közzétételi díja: 27 900 Ft + Áfa szavanként és képenként naponta.
A Web áruház részeinek (fénykép, szöveg stb.), más Web áruházba vagy honlapra történő átmásolásához nem járulok hozzá.
De annak örülök, ha bárki kulturált és a www.edenyek.hu, üzletházra mutató linket tesz fel a saját honlapjára.
Nincsenek listázandó termékek ebben a kategóriában.