Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Szállítási és fizetési tájékoztató

Szállítási és fizetési tájékoztató
 
A Magyar Köztársaság Zalaegerszeg Önkormányzat Közjegyzője által kiadott határozat szerint a www.edenyek.hu a 479102 tevékenységi környilvántartási szám alatt, a jogszabályok szerint csomagküldő tevékenységet is folytathat.
 
Az árak forintba és bruttósítva értendők, az Áfa - t (áruforgalmi adó) tartalmazzák.
Megjegyzés: - a külföldi fizető eszközök (valuták) csak tájékoztató jellegűek, egyelőre nem áll módunkban elfogadni. A számlázás csak kizárólag a magyar fizető eszköz „Forint” alapú!
 
Az iroda elérhetősége:
 
              Telefon:  +36 20/371-0869
                              +36 20/486-7573
 
                E-mail:    info@edenyek.hu
 
Szállítás!
A megrendelt terméket a Magyar Posta Zrt. csomagküldő szolgálata szállítja.
Ha a megrendelő, vagy családtagjai nem elérhetőek a megadott címen, a csomag kiszállításának időpontjában, akkor papír alapú értesítőt hagy a kiszállító. Az értesítőn feltüntetett Postahivatalnál a csomag átvehető, az értesítéstől számított 10 (tíz) napon át!
 
Szállítási határidő:
A megrendeléstől számított 2 - 5 munkanapon belül vállaljuk a megrendelés teljesítését. Előfordulhat pár napos késés a szállításban, de csak abban az esetben, ha a megrendelt termék készletmennyisége lenullázódott, és az utánrendelt termék még nem érkezett meg.
Ilyenkor a kedves ügyfelünket telefonon tájékoztatjuk, és szíves türelmét kérjük, a termék beérkezéséig. Viszont ha a vásárlás elállásáról dönt, a kedves vásárló akkor a megrendelését töröljük az összes megadott adataival együtt (név, cím, e-mail, IP cím, rendelési szám, telefonszám)
 
Megjegyzés: - a szállítási határidőt befolyásoló tényezők, a raktári készlet időleges lenullázódása, és a megrendelések mennyisége, ugyanis megrendelési sorrendben tejesítődnek a szállítások. Eddig 3 napon belül majdnem minden megrendelést sikerült teljesítenünk. Teljesítési mutató 90%.
Amennyiben soron-kívüli, és egynapos szállításban érdekelt a kedves ügyfél, és a megrendelt termék van is raktáron, úgy + 2500 Ft (kettő-ezerötszáz forint) átalánydíjas szállítási felárral, eltekintünk a sorrendtől.
 
     1. Figyelem!
- A rendelés leadásához nem feltétel a regisztráció! A rendelés vendégként is leadható.
 
     2. Figyelem! 
- Legkevesebb (minimális) vásárlási összeg: 3500 Ft.
- 3500 Ft értékhatár alatti rendelést csak banki átutalás esetén teljesítünk! (Indoklás: - irreálisan magas szállítási költség a termék árához viszonyítva.)
Amennyiben hajlandóak vagyunk az emelt szállítási költség kifizetésére, úgy értelemszerűen a megrendelés érvényesítése előtt a banki átutalás fizetési lehetőséget választjuk, és utaljuk a pénzösszeget.
Amint a termék, és a szállítási díj értékének összege megérkezik a számlánkra, úgy azonnal teljesítjük a megrendelést, az-az postázzuk.
 
    3. Figyelem!
Kevesebb, mint 3500 Ft értékhatár alatt is lehet terméket, rendelni mivel a rendszer engedélyezi, viszont önműködően (automatikusan) megemeli a szállítási költséget plusz 400 forint költséggel.
Például, ha 1500 Ft a termék értéke, vagyis kevesebb, mint 3500 Ft, akkor a 900 Ft szállítási díjhoz még hozzáadásra kerül + 400 Ft.
Így az 1500 forintos termék 900+400 forintért, vagyis 1300 forint, szállítási költséggel lesz kiszállítva.
Amennyiben több terméket vásárolunk, és az összérték meghaladja a 3500 forintot, akkor már az átalánydíjas szállítási díj lép életbe.
 
  DÍJKÖTELES ÁRUSZÁLLÍTÁS:
 
- 0 (nulla) és 40 000 (negyvenezer) Ft közötti összeg esetén Magyarország összes településeire a következő szállítási díjak érvényesek:
 
- utánvételes szállítási díj: 900 (kilencszáz) Ft. - 1 (egy) darab termék megrendelése esetén.
 
- utánvételes átalánydíj: 1250 (ezerkettöszázötven) Ft. - 2 (kettő) vagy több darab termék megrendelése esetén. (Ez azt jelenti, hogy nem kell minden termék után a 900 Ft szállítási díjat kifizetni, hanem csak egyszeri 1250 Ft kerül kifizetésre.)
 
INGYENES HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS:
 
  40 000 (negyvenezer) Ft feletti vásárlás esetén Magyarország összes településekre ingyenes a házhoz szállítás.
 
FIZETÉS:
Utánvételes, vagy banki átutalásos!
A megrendelt termék értékét, amennyiben utánvételes a kézhezvételekor, a kiszállító csomagkézbesítőnek (MPL csomagküldő szolgálat munkatársának), vagy a postán készpénzben (forint) kell kifizetni.
Banki átutalás esetén csak át kell venni a csomagot a megadott szállítási címen, vagy a postán. Amennyiben nem talált bennünket otthon a kézbesítő. (értesítőt hagy)
 
Fontos tudnivaló: - A weboldalon kezdeményezett megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. § - ban foglaltak megfelelően irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 1999. (II.5.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik.
 
FIGYELEM: - Amennyiben az áruház részéről teljesített szerződés értelmében, a megrendelt termék kiszállítása megtörtént, de a megrendelő visszautasítja, vagy nem veszi át a terméket, a postai kiszállítótól, vagy a postáról, ahol tíz napig tartják a csomagot, kiszállítási, visszaküldési, és a csomagolási költségekre bruttó 6000 Ft-ot számolunk fel, melyet a megrendelő köteles kifizetni.
Ha ennek a kötelezettségnek melyet az üzletszabályzat elfogadásával tudomásul vet, elfogadott, de nem tesz eleget, úgy végrehajtóval, törvényes úton fogjuk behajtatni az okozott anyagi kárt.
Megjegyzés: - ekkor már a végrehajtói díj is a megrendelőt terheli.
 
A visszaigazoló email következő mondatának jelentése, értelmezése!
 
A " Rendelését megkaptuk és a kiegyenlítés visszaigazolása után feldolgozzuk " idézőjeles mondat a készletezésre és a kiszállítás ütemezésére vonatkozik. Annyit jelent, hogy a rendszer ellenőrzi az árukészletet és ennek függvényében történik a csoportosítás, a termék raktáron létének ellenőrzése majd levonása a készletből (kiegyenlítés), a számlázás, a kiválasztott és megrendelt termék csomagolása és postázása az ingyenes házhoz szállítást igénybe venni nem tudó kedves vásárlóink részére és az ingyenes házhoz szállítás ütemezése azon vásárlóink részére, akik a feltételeknek megfelelően igényelhetik eme szolgáltatásunkat.
 
 40 (negyven) ezer Ft feletti vásárlás esetén, postai utánvétel vagy csomagküldő szolgálat útján, Magyarország összes településeire kivétel nélküli ingyenes a házhoz szállítás!
 
Postai utánvétellel vagy csomagküldő szolgálattal történő kézbesítés:
 - megállapodás alapján postai utánvétellel vagy csomagküldő szolgálaton keresztül teljesítjük az ingyenes házhoz szállítást, és az ingyenes házhoz szállítás értékhatár alatti megrendeléseket, településtől függetlenül.
 
Ingyenes házhoz szállítást a megadott értékhatár alatt nem vállalunk!
 
FIGYELEM!
 
ÁRUHÁZUNK NEM AJÁNDÉKOZ, NEM SORSOL AJÁNDÉK UTALVÁNYOKAT, TERMÉKEKET, és NEM KERES MEG SENKIT SZEMÉLYESEN! AKI (AKIK) ILYEN VAGY BÁRMILYEN AZ ÁRUHÁZZAL KAPCSOLATOS AJÁNLAT TÉTELLEL BÁRKIT MEGKERES AZ NEM a MI MUNKATÁRSUNK (MUNKATÁRSAINK) hanem CSALÓ (CSALÓK). KÉRÜNK MINDENKIT, AKIT AZ ÁRUHÁZUNKKAL KAPCSOLATOS AJÁNLAT TÉTELLEL, MEGKERESNEK, hogy UTASÍTSA, VISSZA AZ AJÁNLATOT, JEGYEZZE MEG SZEMÉLYÜKET, SZEMÉLYÜKRE VONATKOZÓAN BÁRMILYEN JELLEGZETESSÉGET, AUTÓJUK SZINÉT, RENDSZÁMÁT és AZONNAL ÉRTESÍTSE a RENDŐRSÉGET!
 
Webáruházamba minden információ szabadon és ingyen használható, bármely nem üzleti tevékenységhez.
A weboldal mindennemű tartalma engedély nélküli felhasználása, átdolgozása tilos, ideértve, de nem kizárólag a bevételszerző tevékenységre való felhasználást. A weboldal tartalma a tulajdonos neve, Kónya Pál, és a web áruház, www.edenyek.hu megjelölésével, a szerző írásbeli hozzájárulásával használható csak fel. A forrás megjelölése nélküli, hiányos megjelölésű, írásbeli szerzői hozzájárulás nélküli közlés, átdolgozás használati, közzétételi díja 27 900 Ft + Áfa szavanként és képenként naponta.
A Webáruház részeinek, fénykép, szöveg stb., más Webáruházba vagy honlapra történő átmásolásához nem járulok hozzá.