Kategóriák
Google fordítás
Legnépszerűbbek

Gránitbevonatos mosolygós tojás és palacsintasütő KP – 154/33 – PH

Gránitbevonatos mosolygós tojás és palacsintasütő KP – 154/33 – PH
Gyártó: PETERHOF
Származási ország: Német
Jutalompont: 0
Készlet információ: Készleten
Fogyasztói ár: 7,950 Ft 6,950 Ft
Db:  Kosárba
   - VAGY -   
Gránitbevonatos mosolygós tojás és palacsintasütő KP – 154/33 – PH Gránitbevonatos mosolygós tojás és palacsintasütő KP – 154/33 – PH Gránitbevonatos mosolygós tojás és palacsintasütő KP – 154/33 – PH Gránitbevonatos mosolygós tojás és palacsintasütő KP – 154/33 – PH Gránitbevonatos mosolygós tojás és palacsintasütő KP – 154/33 – PH
Gránitbevonatos > márványbevonatós > mosolygós tojás és palacsintasütő > A gránitbevonatos (márványbevonatos) mosolygós tojás és palacsintasütő anyag összetétele: - alumínium ötvözetből kialakított forma (alakzat). Belseje gránit > márvány>  bevonattal kezelt, külső felszíne és alja ilaflon-nal kezelt. A gránitbevonatos > márványbevonatos > mosolygós tojás és palacsintasütő szilikon hatású fogantyú (nyél) van felszerelve.
A gránitbevonatos > márványbevonatos > mosolygós tojás és palacsintasütő gáz, elektromos, üvegkerámia, halogén és fatüzelésű kályhán (tűzhely) egyaránt használható.
Megjegyzés: - Indukciós tűzhelyen nem üzemeltethető!
Mosogató gépbe rakható. Gyakorlatias, formatervezett és vonzó külső. Könnyen tisztítható.
 
Méretek: - átmérő: - 26,5 cm, - nyéllel: 46 cm
               - magasság: - belső: - 3,3 cm
               - tömeg: - 0,700 kg
               - sütő formák száma: - 7 db
               - sütő karikák átmérője: - 8 cm
               - sütő karikák magassága: - 0,5 cm
 
Tükörtojás
 
Öntsünk kevés olajt egy tojásütő serpenyőbe, és üssük bele a tojásokat óvatosan, hogy a sárgájuk egyben maradjon. (Az olajt nem szabad előzőleg felhevíteni, mert akkor leragad a tükörtojás). A fehérjét sózzuk meg, és közepes lángon süssük, amíg a sárgája is megszilárdul. Mivel a fehérje hamarabb sül, ezért az egymás mellé helyezett tojások sárgáját forró olajjal folyamatosan locsoljuk. Ezzel elkerülhetjük, hogy a fehérje túlsüljön, és megszalonnásodjon. Lényegesen formásabb lesz a tükörtojásunk, ha normál serpenyő helyett tarkedli sütőt használunk hozzá, mert a gyárilag kialakított mélyedésekbe öntött tojás nem fut szét, és nem sül össze.
 
Tükörtojás parmezán sajttal
 
Van az a helyzet, amikor a szingli éjféltájt esik haza az éhségtől nyáladzva és elkeseredve tapasztalja, hogy kifogytak a chips-készletei. A mirelit pizza legalább fél óra, a Don Pepe éjszakai járata még több, na, lássuk, alkoholon kívül mi van a hűtőben. A lista elég rövid, tejföl (a chipshez), fokhagyma (a tejfölbe), némi reszelt parmezán (a legutóbbi lasagne maradéka) és két tojás. A szingli az utóbbinak megörül, mert megoldódott a gyors vacsora-kérdés: parmezános tükörtojás.
 
Hozzávalók:
 - 2 tojás
 - kis reszelt parmezán
 - olaj
 - csipetnyi só
 
Elkészítése:
1. Tegyünk egy kisebb serpenyőt a főzőlapra és csurgassunk bele némi olajt, majd tekerjük csutkára a hőfokszabályozót.
2. Pár perc múlva üssük bele a serpenyőbe a tojásokat, közben bazmegoljunk a ránk fröccsenő forró olaj miatt. A serpenyőbe hulló tojáshéjszilánkokkal ne törődjünk, ennyi kalcium kell.
3. Szórjuk meg a cuccot a parmezánnal és a sóval, várjunk 4-5 percet, majd offoljuk a hardvert. (Fontos: a tükörtojás az a kaja, amit NEM kell kevergetni!)
4. Mélázzunk el rajta, hogy némi kenyér azért kéne a kajához, majd legyintsünk és együk meg a tükörtojást a serpenyőből. Másnap korán reggel a WC - én ücsörögve gondolkodjunk el újra a kenyér-kérdésen.